Friluftsglad barnehagelærer søkes

Vi søker etter deg som er utdannet barnehagelærer, og som i tillegg er glad i gårds- og friluftsliv.

Hos vil du som pedagog ha en unik mulighet til å tilbringe det meste av arbeidsdagen ute på eventyr, sammen med en herlig gjeng uteglade barn og engasjerte kollegaer. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan få til.

I fjøset vårt bor det 150 sau, vi har også høns og noen haner som vi har ruget fram selv. 3 hester har vi også, og 3 hunder som hjelper bonden med å holde styr på sauene. Vi er daglig i fjøset, og får med oss alt som skjer der av daglig stell og drift. Våren er den beste tiden i fjøset, for da er det lamming, og det er veldig spennende og lærerikt å følge med på, og ikke minst flott å få lov til å kose med alle lammene.

Vi har to barnehagehytter, endeløse skoger å utforske med alt som hører til av dyreliv og vekster. En gang fant vi en død elg, en annen gang fant vi et bebodd grevlighi. Vi finner spor etter rev, ekorn, hare og rådyr, vi følger med på fuglene når de bygger rede, og innimellom finner vi reir som har falt ned. Vi bygger hytter og lekeapparater, vi drar på fisketurer i båtene våre, setter garn og tar våre første svømmetak i Ulvenvannet. Om vinteren har vi snøscooter og løypemaskin, og Ulvenvannet fryser sånn at vi kan gå på turer oppå vannet. Da pilker vi, står på skøyter, går på ski og bruker sparkstøtting. 

Er du friluftsglad, løsningsorientert og klar for en hverdag full av magiske øyeblikk, spennende opplevelser og mye latter? Send din søknad til styrer@nedrestabaek.no. Vi gledr oss til å høre fra deg!